За фирмата

Фирма "Порторико" е създадена в Милано през 1890 год. като малка семейна фабрика за кафе. Придобила известност в Италия след края на Втората световна война, фирмата се прославя с продажбата на кафе лично от собствениците, които го доставят със собствените си коли по заведенията. Така се ражда идеята за доставката на кафе "от врата до врата".

През 1989 год. се основава Кафе "Порторико" в България и със съдействието на италиански специалисти в Пловдив започва да се пече кафе с марката "Порторико" по оригинална италианска рецепта. Една от първите фирма, наложила на пазара продажбата на печено кафе на принципа на директната доставка до заведенията. Освен висококачествения продукт на печеното кафе с марката "Порторико", фирмата предлага и други съпътстващи кафето продукти – захар на пакетчета, сметана на прах, безкофеиново кафе, разтворимо кафе. Предоставяме на клиентите за ползване рекламни материали като: чаши за кафе и капучино, пепелници, часовници, тениски, знамена, траспаренти, стикери, салфетки, покривки, карета, чадъри, светещи табели. При сключен договор за закупуване на кафе „Порторико" клиентите имат възможност да получат за безплатно ползване професионална кафемашина в зависимост от консумацията на кафе.

Кафе "Порторико" достига чрез своите дистрибутори до клиенти от всички краища на страната. Директната доставка до Вашето заведение, ресторант, сладкарница, пицария, бар, каравана, сервиз, офис, е БЕЗПЛАТНА. Нашите служители ще Ви обучат да приготвяте професионално еспресо и ще Ви предложат най - доброто кафе за Вас!